Large header studieframjandet House decoration a5f7e12eacdf5e2402b2086ca3c0e1079867dccdfe4ee73ea6d1a87cca994287

Om Studiefrämjandet

Det här är Studiefrämjandet

Vi är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar. Varje år samlas 240 000 deltagare i våra studiecirklar och kurser.

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet över hela landet. Studiefrämjandet är en ideell förening grundad på våra 19 medlemsorganisationer och deras demokratiska inflytande.
Utifrån ett demokratiskt synsätt hävdar vi allas lika värde och rätt till kunskap, kultur och bildning. Därför ska Studiefrämjandet prioritera dem som fått mindre möjlighet än andra att delta i folkbildningen. I all vår verksamhet ska vi främja mångfald och motarbeta främlingskap och rasism.
 

Inriktning - djur, natur, miljö och kultur

Studiefrämjandet har en särskild inriktning mot ökad kunskap om natur, djur, miljö och kultur. Vårt största verksamhetsområde, som framförallt samlar många unga deltagare, är kultur - främst musik.
 

För dig som har replokal på Elsas Hus 

Starta studiecirkel hos oss med ditt band, din dansgrupp, din teatergrupp, din filmgrupp, eller ja, vilken grupp du än har. Studiecirkeln är till för er som vill lära er något och utvecklas tillsammans (man måste vara minst tre personer). Vi kan t ex hjälpa till med lokal, utrustning, spelningar/föreställningar, inspelning i studio och coaching. För mer information, kontakta folkbildningssamordnare Patrik Lindecrantz, patrik.lindecrantz@studieframjandet.se.

Välkommen till oss på Studiefrämjandet!

http://www.studieframjandet.se/ostergotlandInstagram