Large headerhemsida House decoration a5f7e12eacdf5e2402b2086ca3c0e1079867dccdfe4ee73ea6d1a87cca994287

Avslutningsfest lördagen den 26 maj

Efter att ha drivit Elsas Hus i 20 år (1998-2018) har det nu blivit beslutat att verksamheten i sin nuvarande form kommer avslutas och Elsas Hus kommer stänga i juni 2018. 

Vi som jobbar här kommer alla gå vidare till nya uppdrag och vi är både glada och tacksamma för att ha fått jobba i huset och träffat alla er som på något sätt berikat kulturen i Linköping genom att arrangera, dansa, spela teater och musik, visat upp er konst, fikat och hängt med oss under alla år! 

I september kommer ett nytt kulturhus slå upp portarna, SKYLTEN, som ligger bakom resecentrum och som under många tidigare år varit platsen för bl.a. replokaler och konserter. Skylten drivs av Linköpings kommun i samarbete med andra organisationer och där kommer det finnas möjligheter för dig som vill syssla med musik, dans, teater, konst  och mycket mer.

Efter att ha drivit Elsas Hus så länge vill vi fira med en avslutningsfest lördagen den 26 maj!

Vi vill att festen ska genomsyras av inslag från personer som använt sig av huset och gjort det till den fantastiska, kreativa mötesplats som det är och har varit under alla år!

Så – om du/din grupp vill uppträda eller bidra på något annat sätt under avslutningsfesten så vill vi att ni kontaktar oss. maila till: elsashus@studieframjandet.se och skriv vad ni vill göra, ungefär hur lång tid det kommer ta och vad ni behöver.

Festen kommer äga rum under eftermiddagen och kvällen och vi kommer, om vädret tillåter, befinna oss både utomhus, och inne i caféet.

Hör av dig och bidra till att vi får säga HEJ DÅ till Elsas på ett storslaget och härligt sätt!

 

 

 Instagram